Excelsior Maassluis

Project Omschrijving:

Categorie:
Bestaande Bouw

De verbouwingen voor de nieuwe Businessruimte van Excelsior M verlopen erg goed. De firma Nessebouw uit Rotterdam, die o.a. ook de nieuwe kleedkamers en het spelershome van Feyenoord maakte, is nu 5 weken bezig op het complex van Excelsior M. De foto’s onder dit bericht tonen aan dat er al veel is veranderd in deze korte tijd. Het terras en de bar zijn zelfs al af.

Week 1 en 2

Nadat er in de eerste week vooral dingen werden afgebroken zoals bijvoorbeeld sommige muren werd er in week 2 begonnen met het leggen van de tegels. Deze liggen er inmiddels allemaal in. Ook werd er aan de voorzijde van de Businessruimte begonnen met het plaatsen van een terras dat inmiddels ook al zo goed als af is. Het resultaat mag er zeker zijn.

verbouwingbschome2 verbouwingbschome3

 

Week 3

In de derde week van de verbouwing is de vloer helemaal afgemaakt en is er begonnen met het plaatsen van de nieuwe bar. Verder zijn ook alle raamkozijnen gemaakt zodat de verwarming niet meer te zien is. Ook zijn er plantenbakken gemaakt die bij de ingang van de Businessruimte worden neergezet.

verbouwingbschome7 verbouwingbschome4

 

Week 4

Na een maand werken is het einde alweer haast inzicht. Deze week werd de bar afgemaakt en werden de kastjes en planken gemaakt. Verder werd er ook begonnen met het maken van drie staantafels die in de Businessruimte worden geplaatst. Ook werden er diverse kabels en snoeren aangelegd en vakkundig weggewerkt.

verbouwingbschome9 verbouwingbschome8

 

Week 5

De verbouwing is afgerond.

verbouwingbschome1 verbouwingbschome5 verbouwingbschome6 verbouwingbschome10 verbouwingbschome11 verbouwingbschome12