Diensten

offer_interior

Nessebouw realiseert al 25 jaar hoogstaande projecten in de bouw

Nessebouw is gespecialiseerd in afbouw van casco woningen, plaatsen van dakkappelen, aanbouwen, meubelbouw, keukens, badkamers enz.

1360722112_applications-engineering

Bouwen op maat.

Door intensief te investeren in wat de wensen van de klant zijn is het resultaat altijd datgene wat we hebben afgesproken. Vandaar dat onze prioriteiten liggen in het dagelijks contact, goede voorbereiding, werken met goed gekwalificeerd personeel.

1360722118_BuildingManagement

Hoe gaan wij te werk ?

Wanneer u op het punt staat een belangrijke keuze te maken omtrent een nieuw huis, oud huis, uitbreiding van u huis, verbouwing badkamer, kunnen wij persoonlijk bij u langs komen om op de plek waar het allemaal gaat gebeuren u advies te geven. Doordat het werk eigenlijk eerst een hobby is geweest ontstaan er vice versa leuke en aparte ideeën, omtrent ontwerpen van b.v keukens, badkamers, kasten, meubels, aanbouwen ect. Het enthousiasme van Nessebouw is vaak aanstekelijk wat zorgt voor een perfecte samenwerking.

1360722264_Painting

Specialiteit is het werken met de kalkverf

Deze techniek mag alleen uitgevoerd worden door mensen die hier de opleiding voor hebben gevolgd. Dit materiaal geeft een speciale sfeer aan uw ruimtes, warm, apart, opvallend. Mocht u hier interesse in hebben neem dan even contact met ons op.  

USB5008-BK_1

Referenties

Wij nodigen u daarom graag uit om een blik te werpen in de referentielijst. Hierdoor krijgt u een juist beeld van wat Nessebouw eventueel voor u kan betekenen.